Bewoners

 

Op het ogenblik wonen er 8 volwassenen en 7 kinderen in de vier woningen van de boerderij. We hebben allemaal ons eigen huis, dat elk compleet is met keuken woonkamer en badkamer. Daarnaast hebben we nog gemeenschappelijke ruimtes: een keuken, opkamer, woonkamer en logeer-appartement. Ook delen we de tuin en de schuur.

 

2 Comments

 1. Hallo bewoners,

  Fijn te lezen dat jullie zo trots zijn op jullie boerderij, en fijn dat jullie dergelijke historische gebouwen zo in ere houden!

  Ik heb een bijzondere band met jullie boerderij, omdat mijn voorvaderen er 80 jaar (tussen 1805 en 1885) gewoond hebben. Jan de Haas, die de boerderij in 1805 kocht, is de vader van de opa van mijn opa….. Zijn zoon Jacob kocht de boerderij in 1859 van zijn moeder en trouwde later met Jannetje Langelaan.

  Ik weet dat er in het verleden ooit rondleidingen geweest zijn in de boerderij. Staan deze wellicht in de nabije toekomst nog eens gepland? Ik, en ook mijn familie, zou graag eens een kijkje nemen als daar ooit de gelegenheid toe is. Alvast bedankt voor de reactie.

  Mvgr. Ronald Cloosterman

 2. Goedendag,
  komende maand zullen we met de kinderen van de Max Havelaarschool een project doen over Delft. Om de kinderen van de middenbouw een nieuwe kijk op hun thuisstad te geven willen we hen op speurtocht door de stad laten gaan om bijzondere plekjes te ontdekken. Uw boerderij zou een prachtige ontdekking zijn voor de kinderen!

  Is het mogelijk om woensdag ochtend 2 maart (tussen 9 en 12), of donderdag middag 3 maart (tussen 1 en 3) in kleine groepjes een kijkje te nemen op uw erf?

  Vriendelijke groeten,

  Ineke
  leerkracht groep 3b,
  Max Havelaarschool, Delft.

Comments are closed.